Filme Online Gratis Subtitrate >>> Acum vezi online : Ironclad (2011) – Cavalerul de otelIronclad (2011) – Cavalerul de otel

Un grup de cavaleri templieri isi apara castelul Rochester de regele John (Paul Giamatti), care este un mare ticalos.
Actiunea se petrece in Anglia secolului al XIII-lea, iar baronii rebeli il determina pe John sa puna pecetea regala pe tratatul Magna Carta, un document ce reglementa drepturile oamenilor liberi si continea clauze dificil de acceptat pentru un monarh ce intentiona sa detina mai multa putere decat la nivel strict formal.
Dupa cateva luni de la semnarea tratatului din 1215, John a incalcat tratatul si a format o armata de mercenari cu scopul de a declansa razboiul baronilor.
Cavalerul templier William Marshall si un grup de razboinici experimentati denumiti “Cei 7 magnifici” au incercat sa apere castelul Rochester impotriva ostii de mercenari a regelui John, motiv pentru care respectivul palat a devenit un simbol al luptei pentru libertate si dreptate in epoca medievala.


Trailer :


Vezi filmul :
Server 1 :


Server 2 :


Server 3 :

TI-A PLACUT FILMUL? DA UN LIKE SAU UN TWEET!
ATENTIE !!!
PENTRU A PUTEA VEDEA FILMUL INTRATI PE SITE CU MOZZILA FIREFOX, APOI APASATI BUTONUL PLAY SI APOI PAUZA! ASTEPTATI 2-3 MINUTE SA SE INCARCE FILMUL SI APOI DA-TI PLAY!
MULTUMIM SI VIZIONARE PLACUTA!

© 2011 Filme 77 – Filme Online Gratis – Filme Online Subtitrate. All rights reserved.
Designed by Filme77.com.

Filme77.com va ofera : FILME ONLINE GRATIS , FILME ONLINE GRATIS SUBTITRARE, VIZIONARE FILME ONLINE SUBTITRATE , FILME ONLINE , FILME ONLINE, VIZIONARE FILME ONLINE, FILME GRATIS ONLINE


Pe acest site nu este uploadat nici un film sau alt material protejat de copyright!
Toate filmele sau materialele sunt preluate in iframe de pe alte servere de upload gratuite!
Nu raspundem pentru drepturile de copyright!