Filme Online Gratis Subtitrate >>> Acum vezi online : Armageddon (1998) – Armageddon – Sfarsitul lumii?Armageddon (1998) – Armageddon – Sfarsitul lumii?


Un meteorit cu o viteza de 36 000 km/h mare cat statul Texas din America se indreapta direct spre planeta noastra. Directorul de la NASA, Dan Truman, gaseste ca fiind singura solutie, sa trimita o echipa de militari experimentati, dar trasniti pentru a distruge meteoritul si a opri Apocalipsa care s-ar putea produce. Dupa o scurta pregatire si introducere in cele ale astronauticii, calatoria incepe, iar Harry (Bruce Willis) capitanul echipajului, doreste chiar cu sacrificiul suprem sa opreasca meteoritul pentru dragostea de fiica lui.


Trailer :


Vezi filmul :

TI-A PLACUT FILMUL? DA UN LIKE SAU UN TWEET!
ATENTIE !!!
PENTRU A PUTEA VEDEA FILMUL INTRATI PE SITE CU MOZZILA FIREFOX, APOI APASATI BUTONUL PLAY SI APOI PAUZA! ASTEPTATI 2-3 MINUTE SA SE INCARCE FILMUL SI APOI DA-TI PLAY!
MULTUMIM SI VIZIONARE PLACUTA!

© 2011 Filme 77 – Filme Online Gratis – Filme Online Subtitrate. All rights reserved.
Designed by Filme77.com.

Filme77.com va ofera : FILME ONLINE GRATIS , FILME ONLINE GRATIS SUBTITRARE, VIZIONARE FILME ONLINE SUBTITRATE , FILME ONLINE , FILME ONLINE, VIZIONARE FILME ONLINE, FILME GRATIS ONLINE


Pe acest site nu este uploadat nici un film sau alt material protejat de copyright!
Toate filmele sau materialele sunt preluate in iframe de pe alte servere de upload gratuite!
Nu raspundem pentru drepturile de copyright!